Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 18 dk.
- 12 adet milföy hamuru
- 6 adet kayısı
- 1,5 çorba kaşığı toz badem
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
- 2 çorba kaşığı kayısı marmelatı
- 1 çorba kaşığı bal
- 1 adet yumurta akı
- Milföyleri küçük elipsler halinde kesin.
- Orta kısımlarını kabarmaması için çatalla delin.
- Bal, marmelat, limon rendesi ve badem tozunu karıştırın.
- Milföylerin ortasına karışımı sürün.
- Kayısları dilimleyip üzerine koyun.
- Hamurun kenarlarına yumurta akı sürün.
- 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
- Malzemeler
-
- 12 adet milföy hamuru
- 6 adet kayısı
- 1,5 çorba kaşığı toz badem
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
- 2 çorba kaşığı kayısı marmelatı
- 1 çorba kaşığı bal
- 1 adet yumurta akı
- Hazırlanışı
-
- Milföyleri küçük elipsler halinde kesin.
- Orta kısımlarını kabarmaması için çatalla delin.
- Bal, marmelat, limon rendesi ve badem tozunu karıştırın.
- Milföylerin ortasına karışımı sürün.
- Kayısları dilimleyip üzerine koyun.
- Hamurun kenarlarına yumurta akı sürün.
- 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.