Peynir Tatlisi

Servis: 4 kişi

Hazırlama: 20 dk.

Pişirme: 40 dk.

4 adet armut – orta boy

2 su bardağı elma suyu

1 adet çubuk tarçın

2 adet yıldız anason

1 çay kaşığı zerdeçal

1 adet vanilya çubuğu

ÜZERİNE

Bal

  • Armutları soyun ve fırın kabına dizin. 
  • Üzerine elma suyu, tarçın, anason, zerdeçal ve vanilyayı koyun. 
  • 200 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. 
  • Soğuyunca üzerine bal gezdirerek servis yapın. 
Malzemeler

4 adet armut – orta boy

2 su bardağı elma suyu

1 adet çubuk tarçın

2 adet yıldız anason

1 çay kaşığı zerdeçal

1 adet vanilya çubuğu

ÜZERİNE

Bal

Hazırlanışı
  • Armutları soyun ve fırın kabına dizin. 
  • Üzerine elma suyu, tarçın, anason, zerdeçal ve vanilyayı koyun. 
  • 200 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. 
  • Soğuyunca üzerine bal gezdirerek servis yapın.