Servis: 4 kişi
Hazırlama: 20 dk.
Pişirme: 40 dk.
4 adet armut – orta boy
2 su bardağı elma suyu
1 adet çubuk tarçın
2 adet yıldız anason
1 çay kaşığı zerdeçal
1 adet vanilya çubuğu
ÜZERİNE
Bal
- Armutları soyun ve fırın kabına dizin.
- Üzerine elma suyu, tarçın, anason, zerdeçal ve vanilyayı koyun.
- 200 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
- Soğuyunca üzerine bal gezdirerek servis yapın.
- Malzemeler
-
4 adet armut – orta boy
2 su bardağı elma suyu
1 adet çubuk tarçın
2 adet yıldız anason
1 çay kaşığı zerdeçal
1 adet vanilya çubuğu
ÜZERİNE
Bal
- Hazırlanışı
-
- Armutları soyun ve fırın kabına dizin.
- Üzerine elma suyu, tarçın, anason, zerdeçal ve vanilyayı koyun.
- 200 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
- Soğuyunca üzerine bal gezdirerek servis yapın.