Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 5 su bardağı portakal- turunç – mandalina suyu
- 1 su bardağı su
- 3 çorba kaşığı buğday nişastası – tepeleme
- 6 çorba kaşığı şeker
- 1 dal adaçayı
Üzerine
- Hindistan cevizi
Dövülmüş fıstık
- Narenciye suyu ve suyun icine tüm malzemeleri koyup iyice karistirin.
- Tencereyi ocağa koyun ve kısık ateşte sürekli karistirarak koyulasincaya kadar pişirin.
- Servis kaselerine paylastirin ve buzdolabında en az 2 saat dinlendirdikten sonra servis yapin.
- Malzemeler
-
- 5 su bardağı portakal- turunç – mandalina suyu
- 1 su bardağı su
- 3 çorba kaşığı buğday nişastası – tepeleme
- 6 çorba kaşığı şeker
- 1 dal adaçayı
Üzerine
- Hindistan cevizi
Dövülmüş fıstık
- Hazırlanışı
-
- Narenciye suyu ve suyun icine tüm malzemeleri koyup iyice karistirin.
- Tencereyi ocağa koyun ve kısık ateşte sürekli karistirarak koyulasincaya kadar pişirin.
- Servis kaselerine paylastirin ve buzdolabında en az 2 saat dinlendirdikten sonra servis yapin.