Servis:
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 0 dk.
- 8 – 9 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı deniz tuzu
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 çorba kaşığı dijon hardalı
- 2 su bardağı zeytinyağı
- Sarımsakları tuzla birlikte iyice dövün.
- Yumurta sarısı, sarımsak ve hardalı çırpın.
- Zeytinyağını kaşık kaşık sosa ekleyin ve her eklediğinizde yaklaşık 2 – 3 dakika karıştırın.
- Yağ bitene kadar işlemi tekrarlayın.
- Sos koyulaşınca kavanoza koyarak buzdolabında 1 ay kadar muhafaza edebilirsiniz..
- Malzemeler
-
- 8 – 9 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı deniz tuzu
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 çorba kaşığı dijon hardalı
- 2 su bardağı zeytinyağı
- Hazırlanışı
-
- Sarımsakları tuzla birlikte iyice dövün.
- Yumurta sarısı, sarımsak ve hardalı çırpın.
- Zeytinyağını kaşık kaşık sosa ekleyin ve her eklediğinizde yaklaşık 2 – 3 dakika karıştırın.
- Yağ bitene kadar işlemi tekrarlayın.
- Sos koyulaşınca kavanoza koyarak buzdolabında 1 ay kadar muhafaza edebilirsiniz..