Servis: 6 kişi

Hazırlama: 20 dk.

Pişirme: 35 dk.

  • 1 su bardağı kuru fasülye 
  • 250 gr kuzu kuşbaşı
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 2 adet sivri biber
  • 4 diş sarımsak
  • 2,5 su bardağı su
  • Tuz, karabiber, pul biber
  • Fasulyeleri yıkayın ve suya koyarak bir gece bekletin.
  • Tereyağı ve zeytinyağı karışımında küp doğranmış soğanları şeffaflaşıncaya kadar etlerle birlikte kavurun.
  • Salça, biber, sarımsak ve fasulyeyi ilave edip 2 dakika kavurduktan sonra suyunu ve baharatını ekleyin.
  • Dudak ciktiktan sonra altını kisin ve  yarım saat pişirin.
Malzemeler
  • 1 su bardağı kuru fasülye 
  • 250 gr kuzu kuşbaşı
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 2 adet sivri biber
  • 4 diş sarımsak
  • 2,5 su bardağı su
  • Tuz, karabiber, pul biber
Hazırlanışı
  • Fasulyeleri yıkayın ve suya koyarak bir gece bekletin.
  • Tereyağı ve zeytinyağı karışımında küp doğranmış soğanları şeffaflaşıncaya kadar etlerle birlikte kavurun.
  • Salça, biber, sarımsak ve fasulyeyi ilave edip 2 dakika kavurduktan sonra suyunu ve baharatını ekleyin.
  • Dudak ciktiktan sonra altını kisin ve  yarım saat pişirin.