Servis: 6 kişi
Hazırlama: 20 dk.
Pişirme: 35 dk.
- 1 su bardağı kuru fasülye
- 250 gr kuzu kuşbaşı
- 2 adet kuru soğan
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 çorba kaşığı biber salçası
- 2 adet sivri biber
- 4 diş sarımsak
- 2,5 su bardağı su
- Tuz, karabiber, pul biber
- Fasulyeleri yıkayın ve suya koyarak bir gece bekletin.
- Tereyağı ve zeytinyağı karışımında küp doğranmış soğanları şeffaflaşıncaya kadar etlerle birlikte kavurun.
- Salça, biber, sarımsak ve fasulyeyi ilave edip 2 dakika kavurduktan sonra suyunu ve baharatını ekleyin.
- Dudak ciktiktan sonra altını kisin ve yarım saat pişirin.
- Malzemeler
-
- 1 su bardağı kuru fasülye
- 250 gr kuzu kuşbaşı
- 2 adet kuru soğan
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 çorba kaşığı biber salçası
- 2 adet sivri biber
- 4 diş sarımsak
- 2,5 su bardağı su
- Tuz, karabiber, pul biber
- Hazırlanışı
-
- Fasulyeleri yıkayın ve suya koyarak bir gece bekletin.
- Tereyağı ve zeytinyağı karışımında küp doğranmış soğanları şeffaflaşıncaya kadar etlerle birlikte kavurun.
- Salça, biber, sarımsak ve fasulyeyi ilave edip 2 dakika kavurduktan sonra suyunu ve baharatını ekleyin.
- Dudak ciktiktan sonra altını kisin ve yarım saat pişirin.