Taze Soğanlı Haydari

Servis: 4 kişi

Hazırlama: xx dk.

Pişirme: xx dk.

  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • Yarım su bardağı labne
  • 4 adet taze soğan
  • 2 çorba kaşığı kuru nane
  • 1 çorba kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı ezilmiş sarımsak
  • Tuz
  • Ezilmiş sarımsak, süzme yoğurt, labne, nane, kıyılmış taze soğan ve baharatları iyice karıştırın.
  • Milföy hamurlarınızın ortasına haydarinizi koyun ve ikiye katlayın. Üzerine yumurta sarısı sürerek, 160 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
Malzemeler
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • Yarım su bardağı labne
  • 4 adet taze soğan
  • 2 çorba kaşığı kuru nane
  • 1 çorba kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı ezilmiş sarımsak
  • Tuz
Hazırlanışı
  • Ezilmiş sarımsak, süzme yoğurt, labne, nane, kıyılmış taze soğan ve baharatları iyice karıştırın.
  • Milföy hamurlarınızın ortasına haydarinizi koyun ve ikiye katlayın. Üzerine yumurta sarısı sürerek, 160 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.