Servis: 4 kişi
Hazırlama: xx dk.
Pişirme: xx dk.
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- Yarım su bardağı labne
- 4 adet taze soğan
- 2 çorba kaşığı kuru nane
- 1 çorba kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı ezilmiş sarımsak
- Tuz
- Ezilmiş sarımsak, süzme yoğurt, labne, nane, kıyılmış taze soğan ve baharatları iyice karıştırın.
- Milföy hamurlarınızın ortasına haydarinizi koyun ve ikiye katlayın. Üzerine yumurta sarısı sürerek, 160 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
- Malzemeler
-
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- Yarım su bardağı labne
- 4 adet taze soğan
- 2 çorba kaşığı kuru nane
- 1 çorba kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı ezilmiş sarımsak
- Tuz
- Hazırlanışı
-
- Ezilmiş sarımsak, süzme yoğurt, labne, nane, kıyılmış taze soğan ve baharatları iyice karıştırın.
- Milföy hamurlarınızın ortasına haydarinizi koyun ve ikiye katlayın. Üzerine yumurta sarısı sürerek, 160 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.