Servis:
Hazırlama: 50 dk.
Pişirme: – dk.
- 2 kg elma
- 2 kg taze fasulye
- 1 tatlı kasigi tuz
Elma Kurutma
- Mum ve parafin içermeyen elmayı iyice yıkayın ve ince ince dilimleyin.
- Uzerine hafifçe tuz serperek temiz bir bezin uzerine yayin.
- Gunde bir kaç kez çevirerek 6 – 7 gün sıcak ve gunesli bir ortamda kurutun.
Fasulye Kurutma
- Fasulyeleri yıkayın ve ayıklayın.
- Temiz bir bez uzerine serin.
- Gunde bir kaç kez çevirerek 6 – 7 gün sıcak ve gunesli bir ortamda kurutun.
Not: Detaylar icin; https://www.ebruomurcali.com.tr/meyveler-nasil-kurutulur/
- Malzemeler
-
- 2 kg elma
- 2 kg taze fasulye
- 1 tatlı kasigi tuz
- Hazırlanışı
-
Elma Kurutma
- Mum ve parafin içermeyen elmayı iyice yıkayın ve ince ince dilimleyin.
- Uzerine hafifçe tuz serperek temiz bir bezin uzerine yayin.
- Gunde bir kaç kez çevirerek 6 – 7 gün sıcak ve gunesli bir ortamda kurutun.
Fasulye Kurutma
- Fasulyeleri yıkayın ve ayıklayın.
- Temiz bir bez uzerine serin.
- Gunde bir kaç kez çevirerek 6 – 7 gün sıcak ve gunesli bir ortamda kurutun.
Not: Detaylar icin; https://www.ebruomurcali.com.tr/meyveler-nasil-kurutulur/