Servis: 6-8 kişi
Hazırlama: 5 dk.
Pişirme: 40 dk.
- 1 kg bebek patates
- 4 – 5 yemek kasigi zeytinyagi
- Birer tatli kasigi; mercan köşk, pul biber, kekik
- Birer tatli kasigi; KIMYON, ZERDECAL, ZENCEFIL – OPSIYONEL
- Tuz, karabiber
- Patatesleri fırçayla yıkayın, kurulayıp ikiye bolun.
- Tavaya patates ve zeytynyagini koyun.
- Tavayı sürekli sallayarak patatesleri pişirin.
- Bu islem Sabir gerektirir, arzu ederseniz onceden biraz haşlayabilirsiniz ama bu sekilde daha lezzetli olacaktır.
- Pismesine yakin baharatları ekleyin ve nazikçe harmanlayın.
- Sicak olarak servis yapin.
- Malzemeler
-
- 1 kg bebek patates
- 4 – 5 yemek kasigi zeytinyagi
- Birer tatli kasigi; mercan köşk, pul biber, kekik
- Birer tatli kasigi; KIMYON, ZERDECAL, ZENCEFIL – OPSIYONEL
- Tuz, karabiber
- Hazırlanışı
-
- Patatesleri fırçayla yıkayın, kurulayıp ikiye bolun.
- Tavaya patates ve zeytynyagini koyun.
- Tavayı sürekli sallayarak patatesleri pişirin.
- Bu islem Sabir gerektirir, arzu ederseniz onceden biraz haşlayabilirsiniz ama bu sekilde daha lezzetli olacaktır.
- Pismesine yakin baharatları ekleyin ve nazikçe harmanlayın.
- Sicak olarak servis yapin.