HAYIT SURUBU 2

Servis: 4 kişilik

Hazırlama: 5 dk.

Pişirme:

  • 1 su bardağı taze hayıt çiçeği
  • 4 su bardağı su
  • 4 yemek kasigi bal
  • 1 limonun suyu
  • 1 çubuk tarçın (isteğe bağlı)
  • 2-3 karanfil (isteğe bağlı)
    • Hayıt çiçeklerini iyice yıkayın.
    • Bir kavanoza suyu koyun ve cicekleri icine yerleştirin.
    • Arzu ederseniz tarçın ve karanfil ekleyin.
    • Bir gün guneste demleyin.
    • Suzulen suya bal, buz ve limon dilimi ekleyerek servis yapin.
Malzemeler
  • 1 su bardağı taze hayıt çiçeği
  • 4 su bardağı su
  • 4 yemek kasigi bal
  • 1 limonun suyu
  • 1 çubuk tarçın (isteğe bağlı)
  • 2-3 karanfil (isteğe bağlı)
Hazırlanışı
    • Hayıt çiçeklerini iyice yıkayın.
    • Bir kavanoza suyu koyun ve cicekleri icine yerleştirin.
    • Arzu ederseniz tarçın ve karanfil ekleyin.
    • Bir gün guneste demleyin.
    • Suzulen suya bal, buz ve limon dilimi ekleyerek servis yapin.