Servis: 4 kişilik
Hazırlama: 5 dk.
Pişirme:
- 1 su bardağı taze hayıt çiçeği
- 4 su bardağı su
- 4 yemek kasigi bal
- 1 limonun suyu
- 1 çubuk tarçın (isteğe bağlı)
- 2-3 karanfil (isteğe bağlı)
-
- Hayıt çiçeklerini iyice yıkayın.
- Bir kavanoza suyu koyun ve cicekleri icine yerleştirin.
- Arzu ederseniz tarçın ve karanfil ekleyin.
- Bir gün guneste demleyin.
- Suzulen suya bal, buz ve limon dilimi ekleyerek servis yapin.
- Malzemeler
-
- 1 su bardağı taze hayıt çiçeği
- 4 su bardağı su
- 4 yemek kasigi bal
- 1 limonun suyu
- 1 çubuk tarçın (isteğe bağlı)
- 2-3 karanfil (isteğe bağlı)
- Hazırlanışı
-
-
- Hayıt çiçeklerini iyice yıkayın.
- Bir kavanoza suyu koyun ve cicekleri icine yerleştirin.
- Arzu ederseniz tarçın ve karanfil ekleyin.
- Bir gün guneste demleyin.
- Suzulen suya bal, buz ve limon dilimi ekleyerek servis yapin.
-