Servis: 1 kişi

Hazırlama: 5 dk.

Pişirme: 5 dk.

  • 1 su bardağı sut
  • 1 cay kasigi zerdecal
  • 1 cay kasigi zencefil
  • 1 adet kakule
  • 1 adet karanfil
  • Bir fiske karabiber
  • 1 cubuk tarçın – kucuk
  • Bal – arzunuza gore
  • Kakule ve karanfili hafifçe dovun.
  • Cezveye sut ve baharatları koyun.
  • Karistirarak bir taşım kaynatın.
  • Suzerek servis bardağına alin ve tüketin.
Malzemeler
  • 1 su bardağı sut
  • 1 cay kasigi zerdecal
  • 1 cay kasigi zencefil
  • 1 adet kakule
  • 1 adet karanfil
  • Bir fiske karabiber
  • 1 cubuk tarçın – kucuk
  • Bal – arzunuza gore
Hazırlanışı
  • Kakule ve karanfili hafifçe dovun.
  • Cezveye sut ve baharatları koyun.
  • Karistirarak bir taşım kaynatın.
  • Suzerek servis bardağına alin ve tüketin.