Servis: 1 kişi
Hazırlama: 5 dk.
Pişirme: 5 dk.
- 1 su bardağı sut
- 1 cay kasigi zerdecal
- 1 cay kasigi zencefil
- 1 adet kakule
- 1 adet karanfil
- Bir fiske karabiber
- 1 cubuk tarçın – kucuk
- Bal – arzunuza gore
- Kakule ve karanfili hafifçe dovun.
- Cezveye sut ve baharatları koyun.
- Karistirarak bir taşım kaynatın.
- Suzerek servis bardağına alin ve tüketin.
- Malzemeler
-
- 1 su bardağı sut
- 1 cay kasigi zerdecal
- 1 cay kasigi zencefil
- 1 adet kakule
- 1 adet karanfil
- Bir fiske karabiber
- 1 cubuk tarçın – kucuk
- Bal – arzunuza gore
- Hazırlanışı
-
- Kakule ve karanfili hafifçe dovun.
- Cezveye sut ve baharatları koyun.
- Karistirarak bir taşım kaynatın.
- Suzerek servis bardağına alin ve tüketin.