Servis: 6-8 kişi

Hazırlama: 25 dk.

Pişirme: 50 dk.

    • 5 adet yufka

    Sosu İçin:

    • 1/2 su bardağı sıvı yağ
    • 1 su bardağı süt
    • 1 su bardağı su
    • 3 tane yumurta
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 tatlı kaşığı tuz

    Arası İçin:

    • 350 gr beyaz peynir
  • Sos malzemelerini çırpın.
  • Yağlanmış tepsiye yufkaları kat kat buruşturarak dizin ve tam ortaya gelen kısma peyniri ufalayın.
  • Kalan sosu üzerine gezdirin ve böreği dilimleyerek 2 – 3 saat dinlendirin.
  • 170 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Malzemeler
    • 5 adet yufka

    Sosu İçin:

    • 1/2 su bardağı sıvı yağ
    • 1 su bardağı süt
    • 1 su bardağı su
    • 3 tane yumurta
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 tatlı kaşığı tuz

    Arası İçin:

    • 350 gr beyaz peynir
Hazırlanışı
  • Sos malzemelerini çırpın.
  • Yağlanmış tepsiye yufkaları kat kat buruşturarak dizin ve tam ortaya gelen kısma peyniri ufalayın.
  • Kalan sosu üzerine gezdirin ve böreği dilimleyerek 2 – 3 saat dinlendirin.
  • 170 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.