Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 1 su bardağı glutensiz un
- 1 çay kaşığı karbonat
- 10 çorba kaşığı tereyağı
- 2 adet yumurta
- 2 çay bardağı pudra şekeri
- 1 adet portakal kabuğu rendesi
- 2 çorba kaşığı limon suyu
- 2 çorba kaşığı portakal kabuğu rendesi
- Üzerine: 1 çay bardağı pudra şekeri
- Tereyağı ve pudra şekerin krema kıvamını alıncaya kadar karıştırın.
- Üzerine diğer hamur malzemelerini koyun ve karıştırın.
- Yağlanmış minik kalıplarınıza hamurunuzu çok ince olacak şeklide dökün.
- 170 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
- Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 1 su bardağı glutensiz un
- 1 çay kaşığı karbonat
- 10 çorba kaşığı tereyağı
- 2 adet yumurta
- 2 çay bardağı pudra şekeri
- 1 adet portakal kabuğu rendesi
- 2 çorba kaşığı limon suyu
- 2 çorba kaşığı portakal kabuğu rendesi
- Üzerine: 1 çay bardağı pudra şekeri
- Hazırlanışı
-
- Tereyağı ve pudra şekerin krema kıvamını alıncaya kadar karıştırın.
- Üzerine diğer hamur malzemelerini koyun ve karıştırın.
- Yağlanmış minik kalıplarınıza hamurunuzu çok ince olacak şeklide dökün.
- 170 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
- Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.