Servis: 6 kişi
Hazırlama: 30 dk.
Pişirme: 120 dk.
- 700 gr. dana kuşbaşı
- 3 çorba kaşığı tereyağı
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kırmızı soğan
- 2 adet pırasa
- Yarım demet taze soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 çorba kaşığı biber salçası
- 3 çorba kaşığı pekmez
- 2 çorba kaşığı sirke
- Tuz, karabiber, kekik
- Etleri kendi suyunu çekinceye kadar kavurun.
- Üzerine 1,5 su bardağı su koyun ve tekrar suyunu çekinceye kadar pişirin.
- Tereyağını ekleyin ve etleri kızartın.
- Malzemeler
-
- 700 gr. dana kuşbaşı
- 3 çorba kaşığı tereyağı
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kırmızı soğan
- 2 adet pırasa
- Yarım demet taze soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 çorba kaşığı biber salçası
- 3 çorba kaşığı pekmez
- 2 çorba kaşığı sirke
- Tuz, karabiber, kekik
- Hazırlanışı
-
- Etleri kendi suyunu çekinceye kadar kavurun.
- Üzerine 1,5 su bardağı su koyun ve tekrar suyunu çekinceye kadar pişirin.
- Tereyağını ekleyin ve etleri kızartın.