Servis: 2 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 35 dk.
- 1 adet bütün levrek veya fileto
- 5 – 6 dal pembe biber ağacı yaprağı
- Deniz tuzu
- Zeytinyağı
Nane Sos
- 5 – 6 dal taze nane
- 5 – 6 diş sarımsak
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
- Bir tutam fesleğen
- Yarım limon suyu
- 1 çorba kaşığı bal
- Ayiklanmis baligi tuzla her tarafını ovun.
- Uzerine ve icine zeytinyağı surun.
- Pembe biber ağacı yapraklarıyla tüm yüzeyini bohça seklinde sarin.
- Baligi pişirme kagidi ve folyo ile tekrar kaplayin.
- 180 derecede isitilmis fırında 35 – 40 dakika – kontrollu olarak pişirin.
- Sosu hazırlamak icin tüm malzemeleri robotta ogutun ve balıkla birlikte servis yapin.
- Malzemeler
-
- 1 adet bütün levrek veya fileto
- 5 – 6 dal pembe biber ağacı yaprağı
- Deniz tuzu
- Zeytinyağı
Nane Sos
- 5 – 6 dal taze nane
- 5 – 6 diş sarımsak
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
- Bir tutam fesleğen
- Yarım limon suyu
- 1 çorba kaşığı bal
- Hazırlanışı
-
- Ayiklanmis baligi tuzla her tarafını ovun.
- Uzerine ve icine zeytinyağı surun.
- Pembe biber ağacı yapraklarıyla tüm yüzeyini bohça seklinde sarin.
- Baligi pişirme kagidi ve folyo ile tekrar kaplayin.
- 180 derecede isitilmis fırında 35 – 40 dakika – kontrollu olarak pişirin.
- Sosu hazırlamak icin tüm malzemeleri robotta ogutun ve balıkla birlikte servis yapin.