Servis: 4 kişi
Hazırlama: 20 dk.
Pişirme: 2 saat
- 750 gr dana kuşbaşı
- 1 kuru soğan- büyük
- 10 diş sarımsak
- 4 sivri biber
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber
- 1 çay bardağı su
- Soğanları piyazlık doğrayın, biberleri ince ince kayın, sarımsaklarla ve tereyağıyla beraber tüm malzemeyi güvece koyun.
- Bir kez kaynadıktan sonra Ocağı kısın.
- 2 saat etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Malzemeler
-
- 750 gr dana kuşbaşı
- 1 kuru soğan- büyük
- 10 diş sarımsak
- 4 sivri biber
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber
- 1 çay bardağı su
- Hazırlanışı
-
- Soğanları piyazlık doğrayın, biberleri ince ince kayın, sarımsaklarla ve tereyağıyla beraber tüm malzemeyi güvece koyun.
- Bir kez kaynadıktan sonra Ocağı kısın.
- 2 saat etler yumuşayıncaya kadar pişirin.