Rulo Karnıyarık
Patlıcanları yıkayın ve kurulayın. Parmak genişliğinde dilimleyin.
Bahar Türlüsü yapmak için zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
Pancar Mücveri yapmak için Pancarı yıkayın ve fırın kabına koyun. Üzerini folyo ile kapatın ve 180 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirin.
Bahar Türlüsü yapmak için zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
Bezelye Musakkası yapmak için zeytinyağında küp doğranmış kuru soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
Patlıcanları yıkayın ve kurulayın. Parmak genişliğinde dilimleyin.
Servis: 4 kişi Hazırlama: 50 dk. Pişirme: 50 dk. Malzemeler Hazırlanışı 400 gr. biftek 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 6 diş sarımsak 2 adet kırmızı biber 2 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet domates Tuz, karabiber, pul biber, kekik, fesleğen Üzerine Domates ve biber Biftekli köz karnıyarık hazırlamak…