HINDILI PATATES YEMEGI

Servis: 4 – 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 20 dk.

  • 500 gr hindi göğsü – küp doğranmış 
  • 1 kapya biber
  • 1 dolmalık biber
  • 1 kuru soğan
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 3 adet patates
  • 1 tatli kasigi kimyon, pul biber
  • Tuz, karabiber
  • Soğanları, biberleri ve patatesleri arzu ettiginiz gibi doğrayın.
  • Genişçe bir tavaya zeytinyağını koyun.
  • Yağ kızınca tüm malzemeleri hızlıca yanda cevirin.
  • Baharatını ilave edin ve 1 cay bardağı su koyun.
  • Çok kısık ateşte etler ve patates yumusayincaya kadar pişirin.
Malzemeler
  • 500 gr hindi göğsü – küp doğranmış 
  • 1 kapya biber
  • 1 dolmalık biber
  • 1 kuru soğan
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 3 adet patates
  • 1 tatli kasigi kimyon, pul biber
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı
  • Soğanları, biberleri ve patatesleri arzu ettiginiz gibi doğrayın.
  • Genişçe bir tavaya zeytinyağını koyun.
  • Yağ kızınca tüm malzemeleri hızlıca yanda cevirin.
  • Baharatını ilave edin ve 1 cay bardağı su koyun.
  • Çok kısık ateşte etler ve patates yumusayincaya kadar pişirin.