Servis: 4 – 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 500 gr hindi göğsü – küp doğranmış
- 1 kapya biber
- 1 dolmalık biber
- 1 kuru soğan
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 3 adet patates
- 1 tatli kasigi kimyon, pul biber
- Tuz, karabiber
- Soğanları, biberleri ve patatesleri arzu ettiginiz gibi doğrayın.
- Genişçe bir tavaya zeytinyağını koyun.
- Yağ kızınca tüm malzemeleri hızlıca yanda cevirin.
- Baharatını ilave edin ve 1 cay bardağı su koyun.
- Çok kısık ateşte etler ve patates yumusayincaya kadar pişirin.
- Malzemeler
-
- 500 gr hindi göğsü – küp doğranmış
- 1 kapya biber
- 1 dolmalık biber
- 1 kuru soğan
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 3 adet patates
- 1 tatli kasigi kimyon, pul biber
- Tuz, karabiber
- Hazırlanışı
-
- Soğanları, biberleri ve patatesleri arzu ettiginiz gibi doğrayın.
- Genişçe bir tavaya zeytinyağını koyun.
- Yağ kızınca tüm malzemeleri hızlıca yanda cevirin.
- Baharatını ilave edin ve 1 cay bardağı su koyun.
- Çok kısık ateşte etler ve patates yumusayincaya kadar pişirin.