Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 45- 50 dk.
- 1 yumurta – kucuk boy veya yumurtanın yarisi
- 1/3 cay bardağı sıvı yağ
- Yarim cay bardağı sut
- 1 yemek kasigi kakao
- 2 yemek kasigi un
- 1 cay kasigi kabartma tozu
- 1 cay bardağı kuru uzum
- 1 tatlı kasigi limon suyu
- 3 yemek kasigi bal
- Uzerine
- Pudra sekeri
- Tatli kabağı rendeleyin.
- Seker ve yumurtayı kopuk oluncaya kadar mikserle veya robotta cirpin.
- Uzerine siviyag ve kabakları koyarak karistirin.
- Un, kabartma tozu, karbonat, pumpkin spice baharat karisimi ve ceviz icini ilave edin.
- Yaglanmis kucuk kek kalıbına hamuru boşaltın.
- Uzerine; tereyağı, seker ve unu karistirarak kum gibi bir kıvam elde ettiginiz crumble kitirini serpin.
- 170 derece isitilmis fırında altın rengini alincaya kadar pişirin.
- Malzemeler
-
- 1 yumurta – kucuk boy veya yumurtanın yarisi
- 1/3 cay bardağı sıvı yağ
- Yarim cay bardağı sut
- 1 yemek kasigi kakao
- 2 yemek kasigi un
- 1 cay kasigi kabartma tozu
- 1 cay bardağı kuru uzum
- 1 tatlı kasigi limon suyu
- 3 yemek kasigi bal
- Uzerine
- Pudra sekeri
- Hazırlanışı
-
- Tatli kabağı rendeleyin.
- Seker ve yumurtayı kopuk oluncaya kadar mikserle veya robotta cirpin.
- Uzerine siviyag ve kabakları koyarak karistirin.
- Un, kabartma tozu, karbonat, pumpkin spice baharat karisimi ve ceviz icini ilave edin.
- Yaglanmis kucuk kek kalıbına hamuru boşaltın.
- Uzerine; tereyağı, seker ve unu karistirarak kum gibi bir kıvam elde ettiginiz crumble kitirini serpin.
- 170 derece isitilmis fırında altın rengini alincaya kadar pişirin.