Servis: 4 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 35 dk.
- 1 kg levrek fileto – deniz alası fileto ile de çok güzel
- 5 adet patates
- 3 adet çarliston biber
- 1 adet limon
- 2 dal biberiye
- 5 diş sarımsak – ezilmiş
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1/4 demet maydanoz
- 2 sap kereviz
- Tuz
- 1 tatlı kasigi tane karabiber
- Balığı kurulayın, limonu incecik dilimleyin, biberleri ve soğanları doğrayın, sarımsakları ezin.
- Balıklarla baharatları ovun.
- Pişirme kağıdına sebzeleri, balıklari, limon suyunu ve zeytinyagini koyun.
- 190°’de ısıtılmış fırında 35 dakika kadar pişirin.
- Sıcakken uzerine kiyilmis maydanoz ve kereviz yapraklarını serpin.
.
- Malzemeler
-
- 1 kg levrek fileto – deniz alası fileto ile de çok güzel
- 5 adet patates
- 3 adet çarliston biber
- 1 adet limon
- 2 dal biberiye
- 5 diş sarımsak – ezilmiş
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1/4 demet maydanoz
- 2 sap kereviz
- Tuz
- 1 tatlı kasigi tane karabiber
- Hazırlanışı
-
- Balığı kurulayın, limonu incecik dilimleyin, biberleri ve soğanları doğrayın, sarımsakları ezin.
- Balıklarla baharatları ovun.
- Pişirme kağıdına sebzeleri, balıklari, limon suyunu ve zeytinyagini koyun.
- 190°’de ısıtılmış fırında 35 dakika kadar pişirin.
- Sıcakken uzerine kiyilmis maydanoz ve kereviz yapraklarını serpin.
.