Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 45 dk.
- 1 kg tavuk baget
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 yemek kaşığı hardal
- 4 yemek kaşığı bal
- 5 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı fesleğen
- 1 tatlı kasigi kimyon
- 1 adet kuru soğan
- Tuz, karabiber
- Soğanı rendeleyin.
- Tüm sos malzemelerini rendelenmiş soğanla birlikte karisirin.
- Tavuk bagetleri sosla ovun.
- Soslanmış bagetleri en az 4 saat buzdolabında dinlendirin.
- Soslu bagetleri, 200 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
- Sıcak olarak servis yapın.
- Malzemeler
-
- 1 kg tavuk baget
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 yemek kaşığı hardal
- 4 yemek kaşığı bal
- 5 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı fesleğen
- 1 tatlı kasigi kimyon
- 1 adet kuru soğan
- Tuz, karabiber
- Hazırlanışı
-
- Soğanı rendeleyin.
- Tüm sos malzemelerini rendelenmiş soğanla birlikte karisirin.
- Tavuk bagetleri sosla ovun.
- Soslanmış bagetleri en az 4 saat buzdolabında dinlendirin.
- Soslu bagetleri, 200 derecede ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
- Sıcak olarak servis yapın.