Servis: 6 kişi
Hazırlama: 30 dk.
Pişirme: 20 dk.
300 gr kıyma
birer adet havuç, çarliston, kuru soğan, patates
Yarım demet maydanoz
5 -6 diş sarımsak
4 dilim ekmek içi
Birer tatlı kaşığı; kimyon, kırmızı biber, karabiber, tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Sebzeleri robotta karıştırın ve ince rendelenmiş hale getirin.
- Baharat, zeytinyağı ve sebzeleri kıymayla birlikte yoğurun.
- Yağlanmış cam fırın tepsisine elinizle yayin.
- Elinize zeytinyağı sürerek yüzeyini yağlayın.
- 170°’de ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişir.
- Dilimleyerek sıcak sıcak servis yap.
- Malzemeler
-
300 gr kıyma
birer adet havuç, çarliston, kuru soğan, patates
Yarım demet maydanoz
5 -6 diş sarımsak
4 dilim ekmek içi
Birer tatlı kaşığı; kimyon, kırmızı biber, karabiber, tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Hazırlanışı
-
- Sebzeleri robotta karıştırın ve ince rendelenmiş hale getirin.
- Baharat, zeytinyağı ve sebzeleri kıymayla birlikte yoğurun.
- Yağlanmış cam fırın tepsisine elinizle yayin.
- Elinize zeytinyağı sürerek yüzeyini yağlayın.
- 170°’de ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişir.
- Dilimleyerek sıcak sıcak servis yap.