Servis: 6 kişi

Hazırlama: 30 dk.

Pişirme: 20 dk.

300 gr kıyma 

birer adet havuç, çarliston, kuru soğan, patates

Yarım demet maydanoz 

5 -6 diş sarımsak

4 dilim ekmek içi

Birer tatlı kaşığı; kimyon, kırmızı biber, karabiber, tuz

Yarım çay bardağı zeytinyağı

  • Sebzeleri robotta karıştırın ve ince rendelenmiş hale getirin.
  • Baharat, zeytinyağı ve sebzeleri kıymayla birlikte yoğurun.
  • Yağlanmış cam fırın tepsisine elinizle yayin.
  • Elinize zeytinyağı sürerek yüzeyini yağlayın.
  • 170°’de ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişir.
  • Dilimleyerek sıcak sıcak servis yap.
Malzemeler

300 gr kıyma 

birer adet havuç, çarliston, kuru soğan, patates

Yarım demet maydanoz 

5 -6 diş sarımsak

4 dilim ekmek içi

Birer tatlı kaşığı; kimyon, kırmızı biber, karabiber, tuz

Yarım çay bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı
  • Sebzeleri robotta karıştırın ve ince rendelenmiş hale getirin.
  • Baharat, zeytinyağı ve sebzeleri kıymayla birlikte yoğurun.
  • Yağlanmış cam fırın tepsisine elinizle yayin.
  • Elinize zeytinyağı sürerek yüzeyini yağlayın.
  • 170°’de ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişir.
  • Dilimleyerek sıcak sıcak servis yap.