Baklalı Bahar Çorbası

Servis: 4 kişi

Hazırlama: 10 dk.

Pişirme: 35 dk.

1 su bardağı su

250 gr balkabağı

1 adet patates

2 çorba kaşığı irmik 

3 su bardağı süt

1 çorba kaşığı tereyağı – arzuya göre

1 tatlı kaşığı adaçayı

Tuz

  • Balkabağını ve patatesi soyarak dilimleyin.
  • Tüm malzemeleri tencereye koyun.
  • Karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
  • Blanderla pürüzsüz hale getirin.
  • Sıcak olarak servis yapın.
Malzemeler

1 su bardağı su

250 gr balkabağı

1 adet patates

2 çorba kaşığı irmik 

3 su bardağı süt

1 çorba kaşığı tereyağı – arzuya göre

1 tatlı kaşığı adaçayı

Tuz

Hazırlanışı
  • Balkabağını ve patatesi soyarak dilimleyin.
  • Tüm malzemeleri tencereye koyun.
  • Karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
  • Blanderla pürüzsüz hale getirin.
  • Sıcak olarak servis yapın.