Servis:
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 0 dk.
- 1 adet olgun avokado – olgun
- 1 diş sarımsak
- 3 çorba kaşığı küp doğranmış kırmızı soğan
- Yarım limon suyu
- 1 adet domates – küçük
- 2 çorba kaşığı taze kişniş
- Tuz, karabiber
- Tüm sos malzemelerini rendeleyerek bir kaba koyun ve iyice ezerek karıştırın.
Not: Meksika mutfağının karakteristik soslarından olan guacamole, etleriniz, salata ve atıştırmalıklarınız için lezzetli bir seçenektir. Ana malzemesi, timsah armudu da denilen avokadodur. Tiamin, ribofilavin, A vitamini ve doymamış yağ açısından zengindir.
- Malzemeler
-
- 1 adet olgun avokado – olgun
- 1 diş sarımsak
- 3 çorba kaşığı küp doğranmış kırmızı soğan
- Yarım limon suyu
- 1 adet domates – küçük
- 2 çorba kaşığı taze kişniş
- Tuz, karabiber
- Hazırlanışı
-
- Tüm sos malzemelerini rendeleyerek bir kaba koyun ve iyice ezerek karıştırın.
Not: Meksika mutfağının karakteristik soslarından olan guacamole, etleriniz, salata ve atıştırmalıklarınız için lezzetli bir seçenektir. Ana malzemesi, timsah armudu da denilen avokadodur. Tiamin, ribofilavin, A vitamini ve doymamış yağ açısından zengindir.