Servis: 6 kişi
Hazırlama: 50 dk.
Pişirme: 50 dk.
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet domates
- Yarım karnabahar
- 250 gr. börülce veya taze fasulye
- 200 gr. bezelye – iç
- 1 çay bardağı mısır
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal
- Tuz, karabiber
- Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
- Kalan sebzeleri doğrayın ve tencereye ilave edin.
- Baharatını serpin ve kapağını kapatın.
- Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
- Malzemeler
-
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet domates
- Yarım karnabahar
- 250 gr. börülce veya taze fasulye
- 200 gr. bezelye – iç
- 1 çay bardağı mısır
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal
- Tuz, karabiber
- Hazırlanışı
-
- Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
- Kalan sebzeleri doğrayın ve tencereye ilave edin.
- Baharatını serpin ve kapağını kapatın.
- Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.