Sütlü Elma Paluzesi

Servis: 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 20 dk.

  • 4 çorba kaşığı buğday nişastası
  • 3 çorba kaşığı toz şeker
  • 4,5 su bardağı elma suyu
  • 1 çay bardağı süt
Üzerine
  • Taze nane ve elma dilimleri
  • Elma suyunun yarısı, süt ve toz şekeri bir taşım kaynatın.
  • Nişasta ve kalan elma suyunu çırpın.
  • Karıştırarak tencereye ekleyin ve koyulaşana kadar pişirin.
  • Servis kaselerini ıslatın ve hazırladığınız pelteyi paylaştırın.
  • Ilındıktan sonra 2 saat buzdolabında bekletin.
  • Dilimlenmiş elmalar ve taze naneyle servis yapın.
Malzemeler
  • 4 çorba kaşığı buğday nişastası
  • 3 çorba kaşığı toz şeker
  • 4,5 su bardağı elma suyu
  • 1 çay bardağı süt
Üzerine
  • Taze nane ve elma dilimleri
Hazırlanışı
  • Elma suyunun yarısı, süt ve toz şekeri bir taşım kaynatın.
  • Nişasta ve kalan elma suyunu çırpın.
  • Karıştırarak tencereye ekleyin ve koyulaşana kadar pişirin.
  • Servis kaselerini ıslatın ve hazırladığınız pelteyi paylaştırın.
  • Ilındıktan sonra 2 saat buzdolabında bekletin.
  • Dilimlenmiş elmalar ve taze naneyle servis yapın.