Servis: 6 kişi
Hazırlama: 60 dk.
Pişirme: 15 dk.
- 4 adet kağıt helva
- 3 adet muz
Üzerine
- Yarım su bardağı rendelenmiş çikolata
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 3 çorba kaşığı krema
- 4 çorba kaşığı ceviz içi
- 1 çorba kaşığı bisküvi tozu
Muzlu Krema
- 1 adet muz
- 3 su bardağı süt
- 4 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı nişasta
- 4 çorba kaşığı toz şeker
- 1 adet muz
- 4 çorba kaşığı krema
- Süt, un, nişasta ve toz şekeri koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Ezilmiş muz ve kremayı ekleyerek karıştırın.
- Kağıt helvaların arasına krema sürerek ve muz dilimleri yerleştirerek kat kat dizin.
- Kalan kremayla pastanın üzerini kaplayın.
- Pastayı buzdolabında 1 saat dinlendirin Çikolata, krema ve tereyağını kısık ateşte eritin.
- Pastanızı muz dilimleri ve erimiş çikolatayla süsleyin.
- Üzerine ceviz ve bisküvi tozu serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 4 adet kağıt helva
- 3 adet muz
Üzerine
- Yarım su bardağı rendelenmiş çikolata
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 3 çorba kaşığı krema
- 4 çorba kaşığı ceviz içi
- 1 çorba kaşığı bisküvi tozu
Muzlu Krema
- 1 adet muz
- 3 su bardağı süt
- 4 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı nişasta
- 4 çorba kaşığı toz şeker
- 1 adet muz
- 4 çorba kaşığı krema
- Hazırlanışı
-
- Süt, un, nişasta ve toz şekeri koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Ezilmiş muz ve kremayı ekleyerek karıştırın.
- Kağıt helvaların arasına krema sürerek ve muz dilimleri yerleştirerek kat kat dizin.
- Kalan kremayla pastanın üzerini kaplayın.
- Pastayı buzdolabında 1 saat dinlendirin Çikolata, krema ve tereyağını kısık ateşte eritin.
- Pastanızı muz dilimleri ve erimiş çikolatayla süsleyin.
- Üzerine ceviz ve bisküvi tozu serperek servis yapın.