Servis: 6 kişi
Hazırlama: 35 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 1 paket istiridye makarna
- 2 su bardağı doğranmış ebegümeci
- 2 su bardağı doğranmış ıspanak
- 2 su bardağı doğranmış ısırgan
- Bir avuç pazı sapı
- Yarım kg. labada, rezene, gelincik vs. bulunabilen otlar
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 2 adet kuru soğan
- 1 adet limon kabuğu rendesi
- 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
- Tuz
- Otları temizleyin ve doğrayın.
- Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
- Otları ekleyin ve yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edin.
- Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 8 dakika haşlayın
- Haşlanmış ve süzülmüş makarnayla otlu karışımı harmanlayın.
- Limon rendesi ve peynir serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 1 paket istiridye makarna
- 2 su bardağı doğranmış ebegümeci
- 2 su bardağı doğranmış ıspanak
- 2 su bardağı doğranmış ısırgan
- Bir avuç pazı sapı
- Yarım kg. labada, rezene, gelincik vs. bulunabilen otlar
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 2 adet kuru soğan
- 1 adet limon kabuğu rendesi
- 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
- Tuz
- Hazırlanışı
-
- Otları temizleyin ve doğrayın.
- Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
- Otları ekleyin ve yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edin.
- Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 8 dakika haşlayın
- Haşlanmış ve süzülmüş makarnayla otlu karışımı harmanlayın.
- Limon rendesi ve peynir serperek servis yapın.