Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 35 dk.
- 2 adet kırmızı pancar
- 1 adet havuç
- 1 adet kırmızı soğan
- 2 adet patates
- 6 adet kornişon turşu
- 1 su bardağı kıyılmış lahana turşusu
- Yarım su bardağı haşlanmış kuru fasulye
Patatesli Vinegret Salata Sosu
- Yarım çay bardağı çiçek yağı
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- Tuz, kırmızı biber
Üzerine
- Kıyılmış maydanoz ve dereotu
- Patates, havuç ve pancarı haşlayın ve kabuklarını soyun.
- Haşlanmış sebzeleri küp şeklinde doğrayın.
- Salatalık turşusunu ve soğanı dilimleyin.
- Sos malzemelerini çırpın ve tüm malzemeyi harmanlayın.
- Kıyılmış maydanoz ve dereotu serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 2 adet kırmızı pancar
- 1 adet havuç
- 1 adet kırmızı soğan
- 2 adet patates
- 6 adet kornişon turşu
- 1 su bardağı kıyılmış lahana turşusu
- Yarım su bardağı haşlanmış kuru fasulye
Patatesli Vinegret Salata Sosu
- Yarım çay bardağı çiçek yağı
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- Tuz, kırmızı biber
Üzerine
- Kıyılmış maydanoz ve dereotu
- Hazırlanışı
-
- Patates, havuç ve pancarı haşlayın ve kabuklarını soyun.
- Haşlanmış sebzeleri küp şeklinde doğrayın.
- Salatalık turşusunu ve soğanı dilimleyin.
- Sos malzemelerini çırpın ve tüm malzemeyi harmanlayın.
- Kıyılmış maydanoz ve dereotu serperek servis yapın.